Vi kör en omstart...

Har funderat fram och tillbaka och jag känner nog för min egen del att det är bäst att starta om bloggen! Så jag tänker rensa bloggen och lagom till mitt liv skakas om litegrann (på ett mycket positivt sätt) börjar jag om här! Det kommer att bli lite ändring!:D Jag ser väldigt framemot det för det har varit segt och jag har inte vetat vad jag ska skriva om osv. men nu ska det laddas.... så ni som läser detta får vara beredda!

Gissa på att det blir redan nästa vecka så håll i er! ;)
 

Tillbaka på skolan

Igår kom jag och Sheeba tillbaka till skolan, men vi stannar inte länge. För snart är det jullov! Vi får jullov redan 14 dec! och har jullov till 7 jan. Underbart!

Har varit i stallet och varit ute och gått med Sheeba samt borstat och gjort henne ren. Har planerat att klippa iallafall kroppen idag, får se om jag hinner/orkar med benen och huvudet eller om vi tar det imorgon efter skolan. Ska iallafall rida idag, vill rida ut men det är så tråkigt väder så det blir väl i ridhuset. Fast det gör inte så mycket för min del för hon går så himla fint nu ändå och det går bara bättre och bättre men för hennes skull hade det varit skönt om vi hade kunnat rida ut. Ska iallafall försöka rida ut så mycket som möjligt denna veckan. Dock är det ju så tråkigt när det blir mörkt så fort, kommer nog inte hinna med efter skolan. Varken jag eller Sheeba vill vara ute och rida i skogen när det är mörkt, nej tack på det!

Btw. Min kompis Natalie ska hjälpa mig att fota en ny header snart! Spännande!!:D

RSS 2.0